100 peroner på två dagar....

I helgen har jag varit på smögen....var undefär ett halv år sedan jag var där senast.. Skulle dit eftersom emma skulle konfermeras. Helgen var super kul och det var jätte skönt att vara i smögen igen...åkte dit på fredagen då det var tacos och fredags mys..

Sedan på lördagen var det konfermation. Kan säga att konfermtionen var mycket roligare än min tråkiga. Här spelar dom ju teater och emma var jesus..hehe., Lite kul..
Konfernationskalset som slutade mer i en  "fest"  eftersom vi drack så mycket vin hehe..å för en del blev det väligt mycket vin. haha

                                                  
Emma som jesus         Är det inte underbart?         Carin när vi gick vår promenad     Pooh fick sin tröja en stund ;)

På söndagen sedan skulle vi till kyrkan igen för att ta nattvarden detta tycker jag var rätt bra så man fick sig en återställare  ;) ne jag bara skojade jag tog inte änns nattvarden... Sedan var jag tungen att ta det lungt för att sedan köra hem till mamma och pappa till färgelanda.


   
Njuter i solen!!!!! :)

Idag och i går har jag å sofia varite ute och gjort marknadsundersökningar om våra sockiplask..det har gott bra 100personer har vi frågat...

Tack sofia att jag fick sova hos dig igår :)

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv? situationen är så sjuk...

Solen har kommit till Göteborg!!!

Ja äntligen har den kommit känner hur jag bara går runt å ler när solen skiner...jag gillar vekligen sommaren bättre än vad jag gillar den jobbiga vintern med äklig kall snö...Har inte blogga på ett tag eftersom jag har varit ute å solat mig ;)

jag å sofia har gått i slottsklogen, spelat fotboll, har varit hos anna och william och grilla på gräsmattan, varit på ikea med helena..jag har hunnit med en hel del faktiskt..

image56   image57
På våran mysiga promenad i slottskogen

Har även varit på inflyttingsfest i lördags hos sofia och jennifer blev en lyckad fest men mycket roligt folk :)


   
                                        Party brudarna

Har kommit på att det var väldigt bra för att våran skola ligger precis vid havet...för hur skönt är det inte att bara gå ner å sätta såg på bryggan när men har lunch rast..jag älskar de...hehehe

                                                      
Jag å sofia i skolan                           Smidig?                                     Amanda och Jennifer

Nu ska jag fotsätta att packa!!

Puss pusss från SOLEN!!

Det är sköööönt...

Pompoms brudarna på g....

Skolan har satt fart i igen nu är första veckan avklarad, jag tycker det är jätte gött att komma tillbaks. Nu hinner man med lite efter skolan också än när man var på praktiken.

Iförrgår kom sandra hit för att vara med på MRL på sportlif...men vad händer hon som har passet är sjuk och det kommer in en annan spansk brud å tar över passet...man fattade nana...å hon drack bara vatten visade inga steg..
Men hoppas det blir bättre nästa gång...:)


image54  image55
                               
                                                                  Aaaaaaaaaaaaa........galena?? haha

Igår hade vi laddat hela dagen inför matchen ystad if - RIK i liseberghallen. Robin och hela skåne gänget var plats och där även Pompom brudarna (jag å sandra)  robin hade med extra tröja jag hade på mig för jag rikigt skulle vara med i klacken...hehe...det var as kul...vi skrev å hejade så vi har helt svettiga. Det var en spännade match men så klart med den klacken vann ystad med 22-21...hehe

                                                        
          KLACKEN                             MÅL!                             Skåne oskar å brudarna                     Trumma Robin!!!!


Pusss pussss

man ska inte funderar så mycket......

RSS 2.0