På allt och ingenting

Just för till fället funderar jag på allt och ingenting...Fattar inte hur man kan få plats med så mycket i huvudet på en och samma gång.. Tänk om man skulle kunna bestämma vad man vill ha kvar och vad man vill ta bort i hjäran vad mycket lättare allt skulle bli då...Sedan fattar jag inte häller varför allt som sägs i skolan bara kan glömmas bort så lätt...jag fundera tillbaka idag om vad vi pratade om på butiksekonomin innan vi slutade..men kom på att jag hade ingen anning..
Alla säger hela tiden tänk inte så mycket..det blir så mycket lättare då...men jag har värkligen försök men det funkar inte..och om jag försöker få bort tankarna så drömmer jag allt i stället och vaknar på morgonen och kännes som jag har varit vaken hela natten...


I bland klara man det bara inte....Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya....

En värld av långa nätter...

Ååååå jag bara njuter att vara ledig..semstern fortsätter..I tordags åkte jag till smögen Och var med Carin..solen sken och det var jätte varmt..När jag kom dit gick vi ner till sjöboden och la oss och solade..Carin frågade ska du ha solkräm..jag bara Neeej jag ska bli brun..haha...som visade sedan att jag blev en kräffa i stället ;) I sjöboden åt vi jordgubbar,melon och en as god bulle..När vi båda såg ut som två kräftor bestämmde vi oss för att gå på bryggan en stund där vi också hittade oss varsin glass.  När vi kom hem var vi jätte trötta och tog det lite lungt..Sedan bröjade vi med middan...as god blev den..

                  
På g att bli kräfta.       Jag bara njuter....                   Mmm MAT!!                         Carin blev också röd :)

Efter att ha varit vaken värkligen HELA natten så åkte jag hem till Linn..och vi bestämmde oss för att gå å se på bio.. det blev ju så klart Mamma Mia som hade premiär just igår...Filmen var as bra..och efter bröjan på varje låt..hör man linn "Åå denna låten är så bra" haha ocvh det var faktiskt sanning..

                                                                      
                                                                                GANZTER??

Jag och sissi har bestämmt var vi ska göra våran semster..Vi drar till Malmö...Vi drar Malmmmö...hehe nästa helg kommer vi så se upp alla skåning..har kommer Dalslandsbrudarn..hehehe..

pusss

Vi är så lika men ändå så oilka....varför känns allt så rätt??

Brunetterna spanar på djur

Onsdag den 9juli...idag alltså...så vad händer?! Ja idag är det SOL :) äntligen idag ska jag med mamma till stan och fixa med naglarna..sedan blir det nog med på jogging...får se om jag orkar..Och i kväll kommer sissi hit och vi ska kolla på vad som händer v.29...för nått måste hänta..och det måste planeras..hehe..

Igår var jag med sissi och linn..åkte först till torp för att hämta min väska jag hade glönt hos alexandra..fick ju kolla in alla skandalar på jysk också...nyfiken som jag är..Sedan bar det av till Herrstad där vi väntatade till sissi kom. Då åkte vi in till stan och ät sallad mycket gott..


                                         


                                                                                  Brunetterna!!!!

Efter det stod Nordens ark på listan..men då kunde inte sissi förlja med för hon skulle på kalas. Men jag och linn (stolta brunetterna)  tog DAN ut och skulle se på alla djuren..Vi såg en del av djuren...men vissa var borta.. :( Men det bästa av allt var tigrarn!!! hehehe

    
                                        Jag fattar inte hur linn vågade ;)

                                           
 
Vi slutade med en sköön strandpromenad på kvällen!

Nu ska jag ut i sooooolen!!

Dagarnar går......


Äntligen ledig!!!

Tja!
Nu har jag inte bloggat på ett tag vet inte rikigt varför...men har liksom inte haft tid eller lust.. Men idag är det fösta dagen på min semester så nu kanske det blir mer bloggad..

Ja vad händer då i mitt liv för tillfället... Vet ej rikigt.. har varit lite deppig ett tag..men hoppas på att jag är på väg upp i från detta nu.. Tror det berodde på att jag bor hemma nu och massa saker känns lika dant som för ett år sedan innan jag flyttade till gbg. Men nu ska jag försöka få bort DeppMarie och min med partypinglan marie istället ;)

Har  nu två veckors semester från jysk..det känns så gött..det är kul på jobbet med ändå är det så mycket skandaler och massa annat som händer där..pratat med alexandra och vi har kommit fram till att säsong nummer 2 i dokusåpan jysk precis börjat... Vi får se hur det slutar..uppföljing kommer...

I morgon ska jag hänga med mitt barn linnsan och min lilla sissi..det ska bli mysigt vi får se vad vi hittar på men nått kul blir det alltid när vi tre brudar hänger ihop..

     
                                                     I från våran trevliga dag i kungshamn/smögen! :)


Ha det bäst!!

Minnnena kommer i fatt mig.....


RSS 2.0