Blogg från nattens timmar

Det kallas tvivel, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.och jag ser hur du tänker på nåt,hur du längtar dig bort. En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans

Jajamen så är de...nu är jag hemma i dalsland sissi har precis åkt hem vi såg på en bra film och myste. Måste ta det lungt denna helgen så jag snart blir klar med mitt stora arbete i peronligutvecking. Som ska vara inne på måndag. Och i fredags hade jag tenta i företagsekonomi. hoppas verkligen jag klarade de.

Det känns tomt här hemma utan sune ingen att gosa med och ingen som ligger i soffan och kollar på tv med en. Vi har fixat med gravsten idag och jag har plockat blommor så nu är det fint :)

Har även frägat mitt hår idag tror inte så många tänker på det. men jag ser det i allefall det är mycket snyggare nu när det är lite mörkare.

image83

Nu ska jag sova..tror jag...

Godnatt pusssss

Det kallas tvivel ,det där som stör

SUNE!!!!

Min lille pisse är död...:( Kommer sakna honom så mycket!!

image79


                                      
Vill vara med på datorn           Pusss??                                     Gos sune!


Vem ska jag nu gosa med i sängen? Vem ska ni ta hand om mig när jag är ledsen?

I himlen finns du...

Jag har tatuerat mig!!!!

Ja fatta det trodde ni väll aldrig om denna lilla blyga  flickan att hon skulle bli så tuff att hon skulle tatuera sig ;) Men då trodde ni fel..hehe. Men jag ska erkänna att jag var väldigt närvös å rädd innan jag gjorde den..jag darrade och sa alexandra är detta typ som att föda barn eller? Hon bara skrattade och sa att ne så farligt är de inte..
Jag kan ju säg att det kändes en del det stack till liskom i umgär 40minuter tog det...men det var värt det för oj vad fin den blev och jag är super nöjd! :) hehe Detta måste jag tacka alexandras bror som gjorden den på mig!!! TACK!!

                                                             image74
                                                                                     Vad tycker ni??

                                                                
                                                                     Rädd?? Mmm                Klar!        Här i Göteborg forsätter solen skina och jag bröjar få lite smått panik över alla tentor som smyger sig på...Jag får ta en sak i taget och försöka att fixa dom också...Idag har det varit jätte varmt och sissi  och camilla har varit i stan och hälsat på. mysigt!

Nu blir det att man får fortsätta att plugga då...företagsekonomi...

Ibland blir det kaos i hjärnan.......

RSS 2.0