Upp och ner...

Denna veckan har varit upp och ner...därför har jag helt enkelt inte viljat skriva. Har helt enkelt inte kännt för att skriva. Plus att det har varit sol oxå..så då vill man hälst vara ute i solen hela dagen och bara njuta. Helena har varit här förra veckan min lilla innebonende. Det gick jätte bra. Ibland märkte jag ju inte änns att hon var här ;) haha..
Sissi kom också ner under veckan..var fika time och bio. Det var super.

Förästen en viktig sak! Det är nu bara 1 Hg kvar av mitt mål!! hehe..

Helgen var också helt perfekt. Med massa roliga saker och med en STOR SOL på himelen kan det ju inte bli bättre!!


Jag och mina trasiga byxor ;) hehe bilden talar för sig själv, hur min helg var!Denna veckan blir kort, Ska bara vara på jysk tre dagar sedan blir det uddevalla som gäller, och hem till mamma och pappa.


Koppla bort allt du inte orkar tänka på....

För ärlighet vara längst..eller?!

För ärlighet vara längst men
Jag önskar att det alltid kunde vara så enkelt
Men jag är en jävel på att trassla till
Ja, jag erkänner det nu men det e knappt jag vill

Ingen kan ljuga som vi, eller vad tror ni
Jag tycker det liknar nån sorts
Sjuk typ av tragikomik o vi ramlar ditHur ska man göra när man inte vet själv?

Nu är det bara Hg kvar :)

Vågen visade att jag nu gått ner ännu mer och till mitt mål är det nu bara 6hg kvar.. :) Det har varit en hård resa men snart är den över..men väldigt nyttigt också. Nu vet jag exsakt vad som är bra att äta och vad som är dåligt. 
Var på jysk idag. Jag interjuade två i personalen till mitt exarbete. Tänkte skriva lite i morgon innan jag ska till skolan, jupp i morgon blir det skola eller inte rikigt skola vi ska dit och lyssna på oilka företag.

I lördags var det sol igen :) Jag blir som en solstråle själv när jag ser solen. Tog en lååång som morgon.. Sedan träffade jag, pedro och alexander. Pedro skulle tatuera så jag och alexander och Amanda tog och spelade lite minigolf. Det var kul. Amanda blev vinnaren men jag skyllade på att hon faktiskt har grönt kort i golf. Jag och alexander fick trösta oss med en glass i solen.


 
Alexander leker att han tatuerar.....                                        Pedro i solen...


 
Alexander och Amanda                                                      Här fick jag faktiskt hole in one ;)

Nu bjuder jag på en crazy bild som blev tagen i helgen :)Nu har helena min vecko gäst kommit (ni som inte vet min kusin). Snart ska vi gå och handla lite...


Många man måste tänka på i bland....

Många olika ställen!

Åååååååå vad jag ÄLSKAR solen!!! Äntligen igår fick jag njuta av den underbara solen! På förmiddan igår pluggade jag lite på mitt exarbete..ligger lite efter i min planering känns sådär. Men Men detta fixar jag nog ;)


I min plugg värld..

Efter lite plugg, och amanda gjort sin tenta möttes vi upp på stan för att fika och njuta av solen. Vi gick vidare sedan och tog ett gals vin. Sedan hamnade vi i en park, och sedan hos mig och sedan Berså. Många ställlen på en och samma dag! Men det var trevligt tyckte jag.


Amanda :)

 
Bulle.......                                                    Hulken.....Vinet...:)Okej...är snart blond ;)                                                       ....Amanda fick en chock                                                       

Nu ska jag göra mig i ordning....ska i väg på nya äventyr... Upptaterar er snart igen...

Alla kändslorna på en och samma gång...

Ett klipp blev det

Tisdag som kändes som en måndag..men skönt är de..eftersom veckan bara blir fyra dagar lång i stället för fem dagar lång...så super skönt. På jysk kom det varor och jag har plockat halva dagen, sedan fixade jag och martina bland duchdraperien, Blev super snyggt. :) Altt på rätt plats med rätt skyltar.

Slutade klockan fyra gick hem sedan sprang jag ner till frisören för att få en klipp tid som jag sedan fick efter 20 min perfekt. Jag gillar frisörcenter nära mig och bra pris. 299kr för en klippning mitt i göteborg det är super bra tycker jag som är student.

Nu kommer bildern jag utlovade igår. Från tatueringsbruden :)


Nååå? Hehe ser det bra ut?Snacka om konsentrad....FINA :D Mina stolta prickar. Tack Pedro att du ställde upp och vågade!

Finns en film oxå.. men kan inte lägga upp den på bloggen tyvärr. Snart börjar Andra avenyn som jag ska se på det ska  bli kul.

Vågar du?... så vågar jag också...

Tatuerings debuten.

Något jag verkligen gillar är ledigheten...Att få sova hur länge man slipper att sätta den jobba klockan som ringer och väcker en. Idag har jag inte gjort så mycket, lagat lite mat och gått på promenad.
Har försökt att sätta mig ner och skriva lite frågor till personalen på jysk som mitt arbete, har gick sådär. Pappa har i allefall hjälpt med med deklarationen idag så nu har jag bockat av det med på "att göra lista".

Min tatuerings debut blev lyckad. :) Tre fina prickar blev de. Har dom på mobilen..men som ännu en gång så har jag dum datorn så mina bilder inte kan gå in. Lovar att visa dom när jag kommer till göteborg. Gjorde även en film för att värkligen bevisa att jag gjort en. Jag är stolt nu!

Camilla våran festfotograf från i lördag har fixat min bilerna så ni kan få ett lite urval här! :)

 

 

 

Det var en kul kväll tyckte jag!! :)

Min diet går framåt har nu tappat 4kg och 10centmeter i midjan. Är stolt över mig själv! Att jag snart har klarat mitt mål..inte så många veckor kvar.

Ta hand om varandra.....

saknad...

Det är skönt att men vet att min blogg är saknad när men inte i skriver på ett tag. Det är många som frågar varför jag inte bloggat.. Men mitt svar är nog bara brist på tid och ork. Påsken är här, och jag är hos mamma och pappa. Igår var vi hos mormor och morfar åt jätte god mat och målade ägg. Denna datorn är lite knäpp så jag har tuvär inte några bilder på mina fina ägg men hoppas ni klara er ändå.
Efter det åkte jag och sissi och camilla ner til stan för att vara hemma hos sandra och robin i deras nya lägenhet, den var super snygg :) Kommer nog bli mer fester där tror jag allt!! Det blev sedan Mortens som avslutade med en lååång promenad fem klockan 3 på natten från bussen. Men jag och sissi var starka och överlevde.. hehe

Solen skiner och jag sitter här får någ ta och gå ut en stund...lovar att sköta mig bättre till nästa gång med bloggen.

Hoppas ni har haft en super påsk det har jag.. I kväll ska jag tatuera..de ni!? hehegodis är gott..jag fick äta lite ändå...men jag gick oxå i mer än tre timmar för de...

I bland känns det som man behöver en paus....

RSS 2.0