I bland är man knepig

I bland är man allt knepig, ena stunden är man super stessad orkar ingenting. Vill bara vara själv och inte göra nått. Nu har är jag såååå uttråkad..haha, har städat hela lägenhet fixat allt redo för julen. Idag frågade jag Pedro om han ville spela kort med mig i webbcameran, (vad skulle jag göra, fanns ju ingen att spela med här hemma), Men han tyckte de inte var någon bra idé för han trodde jag skulle fuska..haha som han kanske har rätt..;)


Tjejerna är skockade i NY pga. all snö, deras flygbolag ställde in alla plan till L.A, idag fick de reda på att deras flyg kommer att vara 25dec. Alltså efter julafton. De fick panik åkte till flygplatsen..men ingen kunde göra nått. Lorens mamma kommer till San diego i morgon, hon kan ingen engelska och ska bo här med svenska marie..haha kommer bli kul. Men camila och jag ska hämta henne i morgon. tuuuuur att camila kan prata med henne.
Tjejerna kommer förhoppningsvis i morgon i stället de hade bokat om planet till chicago och sedan L.A. Rörligt värre.

Själv sitter jag här nu i väntan på julen, har varit och inköpt en nyårsklänning idag, chooade men sant den är VIT ;) vem vet jag kanske ändrar mig innan nyår, men tror inte de.
tänker vi samma, tror du eller kanske inte....vad är bäst?

är julkändsan på väg....?

granen är uppe julduk på plats drukigt glögg och ätit pepparkakor.....20grader varmt varit vid poolen, går i kjol, och över allt palmer. Ja det är inte som vanligt, jag strävar för att komma i jul stämning. Jag har varit mycket med camila nu min klass kompis, vi säger att vi är två vädligt upptagena kvinnor, men igentligen har vi inget att göra..hehe men de är sååå skönt, bara ta dagen som den kommer, sova hur länge du vill, gå till poolen åka och handla läsa en skvaller tidning. Som ni kanske förstått har jag lagt mitt festade lite på hyllan. Klart jag gillar festa men i bland kan det bli för mycket om man inte festa jämt så blir det roligare tror jag.

Idag har Jenny den svenska tjejen flyttat till La Jolla så nu är vi grannar. Hennes rumkompisar ska resa i usa en månad sedan åker de tilbaka till Sverige för evigt. Jenny hejade med mig och camila vid poolen idag och sedan har vi varit på Bio! :) det var en kul film. Did You Hear About The Morgans?

I morgon blir de Ikea jenny behöver fixa saker till sin nya lya och Camila har aldrig varit i ett ikea så två blonda tjejer vill gäna visa upp stålt vårt Ikea, jag är ute efter svensk julmat det är en orsak jag vill dit. hehe hoppas på resultat.
Jag är ju van att hugga men nej nej inta här, här ska man bygga i hop granen..
Glögg och pepparkakor... jag visar svenska traditioner till brasilen!

Nå inte så illa va?? :) Jag är nöjd!!SAY

Christmas tree is bought

Snart ska vi få lite jul kändsa i lägenhten, idag har jag och camila varit och inhandlat lite jul saker och det viktigaste var ju granen. I morgon ska den på plast med ljus och kulor!
Idag var vi och promenade på stranden sedan tog vi och la oss lite vid poolen. De andra tjejerna är fortfarande i NY och kommer hem på söndag.
I tisdags var vi ute, Jag och camila, mötte upp de svenska tjejerna. som var med några tyskar och två från här usa. Var roligt att camila följde med hon brukar inte vara med annars. Hade en kul kväll! Synd bara att två av svenskorna ska åka tillbaka till Sverige snart...men måste alltid säga hejdå till några..
Idag har jag köpt en svaller tiding för att försöka läsa lite mer engelska saker, även när jag koller filmer på dator tar jag utan tex. träna träna träna...
Har haft jätte ont i min lilla mage, vaknade på onsdags morgonen och kunde knappt röra mig, kändes som någon stoppade knivar i mig. Men nu känns det bättre. hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka.
Vid La jolla Beach!
Jag sittade på konstiga träd ;)
många tankar flyger i luften!

movie time med cholklad

Ligger i min säng med en krokodil på ena sidan och en flodhäst på andra. Har ledat här halva dagen, solen sken idag. men hade ingen energi att gå ut och njuta av den, jo det försäten en liten promenad till affären blev de. Jag var tvungen att fixat nått till mitt hår..det ramlar av:( efter att ha blekt de nio gånger vill det inte vara med längre. Gick till en frisör som hjälpe mig att fixa någon slags protein.

Mamma åkte hem igår, det var inte kul...:( vi har haft jätte bra dessa 10dagarna. Men det är tur att internet och tel finns.
De andra tjejerna jag bor med har åkt till NY i 6dagar, hade gärna viljat åka dit..men i Csn tycker nog inte att studener ska resa för pengar utan bara betala skolan, så NY får vänta för min del. Känns lite ensamt här i lägenheten. men skönt också att man får vara själv...är man inte van med här.
Mina rumskompisar vill gärna läsa min blogg men är lite svårt när den är på svenska säger dom. men jag är för kass på att skriva på engelska, så om jag hade skrivit på engeslka hade dom nog inte fattat i allefall...hahaha..

Har precis sett på en film The bucket list, det är två män som har canser och ska dö inom 6månader. och gör allt de alltid velat göra. var en bra film. jag tittade på den online kostade inget och funkade jätte bra.
Mycket tankar ni innan jul, utanför är det sol och palmer ingen snö. Men hör lite jul musik här och där. det är bra. men känns ju lite konstigt att inte vara hemma för förska gången på 22år. Att inte åka till mormor och morfar, sitta i soffan och vänta på jultomten...vem ska nu ta min plats i soffan???? och lilla julafton med sissi dagen före ingen iår..
Jag kommer fira med Lethisia och hennes pappa, Loren och hennes mamma, Camila en klasskompis från brasilien, och min svenska kompis Jenny! :) Vi ska julmidda den 24 på kvällen och fira på natten.. vi har ingen gran ännu, men det ska jag fixa. ingen jul utan en gran..
Jag blir så glad bara jag tänker på dig!!

mamma i San Diego!

Yes nu är mamma i san diego och hälsar på mig!! Jätte kul!! :) någon som tar hand om mig och hjälper mig!! Hon kom i torsdags och i går fredag var vi på min skolavsluting, fick ett diplom att jag har deltagit i engelska kuren, eleverna håll tal och jag och min music klass sjöng.
vädret är för tillfälligt, vääääldigt dååååligt. har inte varit så här kallt på hela tiden, känns inge kul nu när mamma är här för att få sol..men men vi hittar på andra saker. vi ska shoopa jul klappar, ätit god mat, ska till L.A :) och kolla in Hollywood. Sedan ska jag visa Downtown. kommer nog bli jätte bra!
Idag har vi varit på banken, fixat med sånt som jag inte fattar...sedan har jag fixat ett annat bättre abounemang till mobilen! :) alltid bättre när mamma är med och kan hjälpa mig.
Nu är det snart sov time här...mamma sover redan eftersom hon är trött. tiden är ju så stor skyllnad...
Godnatt alla hemma i Sverige!!

Låååååååångt......

what happens in vegas stays in vegas

Kom hem från Las Vegas i lördags, var helt död efter två dagars drickande, dag som natt... Vegas är nog mer galet än jag trodde. du kan göra allt du vill, dricka på stan röka precis överallt, dricka på morgonen kvällen...vara helt crazy helt enkelt.
Jag kan inte berätta allt vad som hände är för inväcklat. men kan ju säga att men behöver inte vara rik för att åka dit, om man är tjej och ännu bättre tre blonda tjejer, så får man allt gratis, champang, jordgubbar, drinkar, inträde, egen vakt, egen toa så du slipper stå i kö, två bartändrar som bara servera erat bord. Ja man kände sig värkligen som speciell. Var nästan för ovärkligt..
På gatan!
gartis är gott!!
Jordgubbbar.....'Mmmmm
Om tre dagar kommer mammma!!! Ska bli jätte kul! men känns lite konstigt att mamma ska komma hit till mig i san diego lite ovärkligt liksom.. men det kommer bli jätte bra! :) Vi ska hitta på massa saker..

Vi = du och jag

RSS 2.0