Huvudet fullt av saker

Jaa det är mycket som händer i mitt huvud..hinner inte änns tänkta på allt. Det är massa som står på listan, konfermation, anna fyller, morsdag, student, mamma fyller, Bröllop, min avslutning, exarbetet måste vara klart, jag måste hinna att gå till praktiken Jysk i bäckebol, måste hinna jobba på hemtex, måste hinna göra kursena på jysk i Uddevalla, Fixa med alla papper till ansökan till usa, Måste kolla vad som kommer hända med lägenheten, Mamma och pappas silverbröllop, mormor och morfar guldbröllop.. Jaaa och lite till...Sååå jag känner mig lite stressad och snurrig


Kom presic hem från Halmstad efter att firat Williams födelsedag med hans släkt och anna min mamma och pappa.  Var trevligt med godmat på harrys!! Idag tog vi en rund tur och hitta runt i halmstad och shoppad lite..hittade klänning till något av alla tillfällen :)Skål i Halmstad!!!

känns konstigt att förstå, och jobbigt också..

Resa beställt!

Jupp då hade man beställt en resa till spanien då! :) hehe Kul ska det bli åker i v.31 mitt i sommaren så fatta varmt och skönt de är då..Kommer bli skönt att få vila upp sig efter exarbete, praktik och sommarjobb.. Ska dit med Alexandra, Jasmina, Pedro och alexander! Så jag vet ju vem som kommer bli mina tolker.. Vem vet jag kanske lära mig lite spanska oxå. får vi hoppas!


Me like!! :)

Nu ska jag carin och emma gå och äta lunch..för dom är och hälsar på..Ska till ikea sedan och sedan ska jag hem till färgelanda..

Kom på nått bra...


Exarbete = hårt arbete...

Äntligen tar jag tag i det..det jobbiga exarbetet. Har bestämt mig nu.. Att jobba exra hårt för att slippa all stress i slutet av tiden..då det finns så mycket annat man måste hinna med.. Har papper högt och lågt känns de som...jag som bor så litet oxå fick bröja utnytja min säng till skrivbord ;)


                                                                                                    Bläääää...

När jag suttit vad datorn från kl 10 till 16.30 var jag rätt slut i hjärnan..plus att det är som en bastu här i mitt rum..på sommaren här är det helt sjukt varmt...Så jag bestämde mig för att det var bäst att gå ut och gå i det fina vädret :)


                                                                                    Solen skiner i Göteborg!

När man går ut och går tänker man på hur många oilka människor som finns egntligen..alla ser värkligen så olika ut...en av några saker jag studerar när jag tar mina så promenader..:) Min tanke slår mig ju också..hur dom ser på mig..hehe kanske jag inte vill veta.. Nu blir det lite vila!!

Jag vill Jag vill Jag vill.....jag ska!!

OSKAR!!! :(

Jag fattar de inte......Mamma ringde nu och berättade...kan inte förstå att det har hänt...För bara tre dagar sedan var han i min famn och lekte med sina leksaker. Oskar är DÖD...hade inte änns fyllt ett år skulle göra de på lördag ... Min lille unge...Ush vad hämskt de är.....Han hade hoppat upp för att leka i en elstolpe all ström hade stängt av sig i alla hus runt om kring..pappa ringde vattenfall de kom och kollade upp stolpen och vem satt där jo lilla osken..:(...Jag är såååå ledsen....:(
   
Oskar kolla in katter.....   Föstar dagen hemma..  Leker!!! :)                           sover....Ledsen......

Äntligen 5,5kg lättare

Mitt Mål är klarat!! Nu har jag gått ner 5,5kg och 12cm runt magen! Beach 2009 her I come!! Hehe.. Är så glad! Så efter praktiken åkte jag in till stan och mötte upp amanda Vi köpte oss var sin glass och firade med. Har inte ätit glass på jätte länge. Jag är mätt fortfarade efter den. Nu ska jag bara hålla detta men det tror jag att jag fixar för nu vet jag ju precis vad som är bra att äta och hur mycket jag får äta.


                                                                                Mjukglass första på 2månader....

Var även och kollade in lite skor, Har tänkt att köpa ett par men vet inte riktigt vilka ännu.

Måste ju berätta om festen i lördags, Det blev en hel lyckade fest hos sandra och robin...Attats skit att ingen hade kamera bara. Så det blev ju inga kort. eller vem vet det kanske finns bara jag som inte vet. Blev många i tvåan runt 25-30st var vi balndat med dalslämningar,buhusläningar och skåne killar. Blev en skön mix. :)

Söndagen gick åt till att sova sova och sova. Sedan ta bussen,tåget till Göteborg igen.

Och nu väntar en hård vecka med jobb och plugg.....

Man inser saker man kanske inte visste innan....

Nytt läge...ingen skog här inte..

Hemma i dalsland är jag nu. Skönt att bara få gå ut på gräset och njuta av solen. Åkte till alexandra på onsdag kväll sedan var jag med dom hela torsdagen. Vi tog det bara lungt jag solade låg och pressade hela dagen , men var ändå lika blek ändå. medan alexandra, pedro och barnen satt ute i typ 30min och var redan bruna...fusk kallas de..Jasmina och jag i solen!! :)

Idag har jag och mamma varite på promenad två gånger...:) för att få ner mitt hg..hehe.. Mamma har även färgat mitt hår idag med...mera blond kommer kort på de... Sedan när vi ätit åkte jag till sissi i Uddevalla jupp hon har fått hon har fått sin lägenhet nu. Den var super fin! jag tror hon kommer trivas super bra! I morgon ska den invigas jag kommer få den stora äran att få vara med och sova där!Ser hon inte nöjd ut i sin nya fina soffa?? :)

I morgon väntar en nya hälig solig dag i Dalsland, Ska på kvällen på fest till Sandra och Robin det kommer bli najs!!

1maj välkommen.....jag är en glad flicka!!

RSS 2.0