Moon...

hej hopp...har precis kommit hem från att varit på bio jag såg filmen New Moon, mina rommie hade väntar jätte länge på den, jag hade inte sett ettan..men de sa att det okej ändå, så jag gick med och jag tyckte de var bra! inte den bästa film jag sett men den var ändå kul att ha sett!! Tänkte på en sak, när jag satt där i bion att jag fattade nästan alla ord...kändes väldigt bra! :)
Det är bokat nu!!! LA VEGAS! Ska bli sååå himla kul!! ska åka med tre tjejer jenny sverige, Louise sverige och Helene Norge! Jag tror att vi kommer få jätte kul, tre galena blondiner kan det bli bättre..haha
Jaa ni kan ju se från bilden..hahaha
du vet att

trött

livet i San Diego fortsätter...jag har börjat bli lite tröttare än vanligt men tror att det beror på att vi aldrig kopplar av och att det alltid är folk omkring mig. när man bor med tre andra så för man ju aldrig varit riktigt själv..då säger kroppen till och denna veckan har jag varit jätte jätte trött.
Veckorna går fort nästa vecka startar v.8 i skolan och v.10 slutar jag första pedroden. Då kommer mamma och hälsa på! :) ska vi hitta på massa av saker.
förästen så har vi fixat bode bord och stolar och en soffa nu, så efter en månads tid har vi ätit på golvet, men nu kan vi sitta vid ett bord. jag är glad!! hehe
Idag har och också varit trött som vanligt..eftersom det var en hård kväll i går. så idag har jag relaxat vid polen. nu kan vi få se lite bilder från utomhus! :)
Skönt att kunna ligga vid polen även om det är November!!! hehe
Våran underbara jaquti!!
svår bild men bakom är i allefall grillplatsen
Här kan man spela vollyboll om man vill!
Nu ska jag fortsätta ligga i min säng och lyssna på musik....
Want to sleep next to you

RSS 2.0