Helgen i L.A

Jupp förra helgen var vi i L.A kollade in Hollywood, stjärnornas hus, stjärnorna på gatan. Var häftigt att äntligen få komma dit och se allt i värkligenhet.. Om ni har facebook så kan ni kolla in alla korten där! Jag lagt ut alla bilderna. Vi var även ute och festade på ett ställe hade de en mekanisk ko som jag så klart skulle testa. jag höll mig uppe rätt länge, men dagen efter hade jag MASSA blå märke på hela benen, ser helt sjukt ut. Vi var även och kollade på univeritit i L.A somma som vi går fast det ligger i L.A, vi var även på universal studios kollade in var det spelade in massa av scenera till kända filmer. Vi var också på värdens längta cyckeltur..jag var helt död eftersom hade ridit en mekanisk ko två dagar innan. Men vi cyklade till Venics betch, mycket konstigt folk. En kille kom fram "kick me in the as..$1" en del är allt knäppa.
En mycket händelserik helg med mycket skratt men även tårar. Allt på en och samma gång! Men i måndag var det att sätt sig i skolbänken igen. och läxor på läxor hela tiden.
På fredag bär det av til Santa babra ligger lite utanför L.A där väntar halloween fest!! Har redan köpt min dress. lägger ut bilder efter helgen..kan säga att den är mycket snygg!!!
lite bilder från helgen....
Tack tack tack

INTERNET!!!

Hej hej hej!!
Nu har vi eget internet, så nu kan jag ladda upp bilder. fast har inte tagit så många men ni kan i allefall se min säng! :)
Har blivit lite förkyld ont i halsen och är trött. men loren har gett mig så mycket medesein så jag hoppas på att det går över! För i morgon drar vi till L.A Hollywood här kommer jag!!!! Ska bli såå hilma kul och jag lovar att ta massa bilder, för att ladda upp i bloggen!!
Sängarna kom, så vi kunde sova!! :)
Fin fint! min säng är vid fönstret!
Fina köket! :)
Jag!!!! :)
I bland är det svårt....

Nytt boende

Jag upptaterar idag med lite bilder från våran lägenhet! för tillfället har vi bara fyra sängar och fyra små bord från ikea, men hoppas på med möbler i helgen! vi har i allefall någon stans att sova. Äter gör vi som kinerna på golvet med våra små bord..hehe..men jag är glad i allefall nu bor vi tjejer ihop det är det viktigaste.
Ska väll snart ha inflyttnings fest också...någon som vill komma?? :) Ni är bjudna! Har även kollat in poolen, gymet och tvättstugan allt såg bra ut, men tog tuvärr inga kort.
Åååååååååå jag blir så tröttt...jag har "lånat" grannens internet, och det vill inte funka som jag vill inga bilder funkar att ladda upp, får försöka en annan dag..
Hoppas alla har det bra hemma i kylan!!

Man vet, man bara vet

Sorry...men har varit mycket..

Förlåt.....jag vet det är dåligt av mig att inte skriva. Har letat lägenhet. Mycket i skolan och andra saker som hänt. Har läxor varje dag, i bland är de svåra och i bland lätta..men mina kompisar hjälper mig. Nu är jag hemma hos en av tjejerna för vi får våran lägenhet i morgon. Vi har varit på ikea och köpt masssa saker!! Vi behöver allt till lägenheten för de är inga möbler och ingenting! Jag lovar att visa bilder när vi väll har kommit dit och packat upp. Jag vet inte om vi har fattat men jag kommer flytta i hop med de tjejerna jag umgås med mest här. Två från brasilien och en från Spannien!
Har varit väldigt trött idag...så ska snart sova..för i morgon blir det FLYTT! Shit alltså vad saker man har, har varit här i en månad och har redan masssa saker hur ska det går efter nio månader??
Saknar alla hemma!!
Pluggar i solnedgången..avensjuka?
Lite från min vardag!!
Lagar mat!! :)
Bästaste chefören i stan...hehe

Finns här för dig, om du finns för mig!!

engelska är svåååårt

skolan startade med full fart, har redan fått fyra läxor, massa böcker att köpa som är svin dyra. Engelskan är super svår, det ända jag gillar är att prata, gramatiken gillar jag inte, det går liksom inte in i huvudet, plus att jag inte kan alla ord. jag har ju en ordbok men om jag ska använda den till varje ord tar de ju hela dagen.
Lägenhets letade går sisådär...hoppas jag hittar något snart.
Igår efter skolan tog vi oss en liten utflykt till down town där jag hittade en as snygg väska och ett par skor. Sedan blev det mat på ett jätte mysigt ställe..
lite mörk bild kanske... men tjejerna på stan i Down town!!
Högt hus!!
Yeeee jag kan flyga jag är inte rädd...;)
Väntar på maten.....
Nu forsätter pluggande och lägenhets letade...

in my mind all the time

RSS 2.0