första veckan skolan

Jupp då var första skolveckan avkladrad, första veckan var bara introktion de hade mycket infromation om skolan, San diego, och hela usa. Första dagen hade vi tre prov, bara för att vi skulle få reda på vilken nivå av engelska vi behövde. Och sedan har vi nu fått våra klasser efter det. Men våra riktiga letioner bröjar inte förrän på måndag.
Jag gillar skolan lärarna värkar helt okej, men det är bara folk från asien typ, har kanske sett 10-20stycken som inte är från asien. Så det är inte så kul...men men kommer nog lösa sig.
Annars denna veckan har jag varit och shoppat var på ett stort shopping centrum, men åkte dit efter skolan så var inte där på lång tid. Men jag hann handla lite ändå. I torsdag var jag ledig. Då log jag vid poolen hela dagen!! Ååå vad varmt och skönt de var! På kvällen sedan fick vi till ett ute ställe uppe på ett stort tak, på taket fanns det en pool, en stort fat på var eld i, allt var väldigt lyxigt.
Idag är alla vädligt sega och vi gör så lite som möjligt. Jag sitter här på intenet för att kolla efter lägenheter.
poolen och jag!
På tak festen! :)
Nu forsätter mitt lägenhets letade!

önskar att du var här med mig!!

Min dag idag,22år!!!!

Grattis grattis till mig själv! Idag fyller jag 22år, kom presis hem efter att ha firat hela dagen, kändes kontigt att inte vara hemma på sin egen dag och saknade alla jätte mycket...så jag grät lite idag:( Men annars har det varit super!!! De har sjungit för mig ´, okej håll i er nu på fem olika språk svenska, engelska, spanska, potogisiska, och mexio (spanska också) men inte samma sång. lite coolt faktiskt. Jag vill gärna berätta mera men är jätte trött så ska sova nu. TACK alla som grattat mig hela dagen. Telefon, sms, facebook!!! :)
lite bilder......
Presenterna på morgonen! Vissa skickade från sverige! :)
Tårta!! :D
Midda!!
Sol nedgång 21septermer.....I likes it
Berättar mer och mer bilder kommer......
Kom hit..

hyrt bil och utgång i PB

Idag är det fredag jag är lite seg eftersom vi var ute i går på ett ställe, det var roligt att komma ut och kolla hur amrikanderna festa! :) Vi (jag och två från brasilien) tog den bilden som vi hade hyrt, alla har bil här och det är jätte jobbigt att ta sig fram med buss, allt tar så lång tid. Med bil till pesific bech tar det 10min med buss tar det en timma..helt sjukt konstigt.
Jag har nu varit med två tejer från brasilien det är jätte snälla, väldigt öppena och trevliga. Det är bra också för de vill träna sin engelska och därför pratar de offta engelska med varnada, men så klart i balnd blir det portogisiska, jag fårstår ibland vad de säger eftersom det är rätt likt spanska. och jag har ju omgås med alexandra och pedro så mycket så jag har bröjat fatta vissa ord! Det är jätte bra, eftersom vädligt många här pratar spanska också!
Nu får ni lite bilder från igår! ni (läsare) värkar gillar när jag lägger upp bilder! :)
I våran hyrbil! :)
Lycklig!
Spannien, brasilien, brasilen, usa :)
Partyyyy!
galen....;)
Ska ta och äte lite frunkos nu!!
miss you

hur bor jag?

Tänkte att ni kanske ville se lite bilder från hur min lägenhet ser ut. därför har jag nu tagit lite bilder för att visa mitt boende. här jag ska bo första månaden. Idag bestämde jag mig för att inte göra nått, en skön onsdag att inte göra något på. Gick upp väldigt sent tog en lång dusch. Jag hade i min tankte iudag att jag skulle ta mig till affären fött att fixa block till skolan, om vi har i sverige brukar det ju finnas i mat affären men icke här. Så det blir morgon dagen projekt tror att det säkerligen finns inne på skolområdet. Måste ändå till skolan för att skriva ut lite saker. Var i skolan i går och kollade med Brasilanen och kinesen. Kollade lite mer denna gången och oj vad stort det är gick in i bibloketet som var på 8 våningar...:P i byggnaden där alla resturamnger låg var det fyra våningar. sedan finns det affärer och oilka byggnader över allt.
Vet ej vad som är med mig, för jag känner mig stressad hela tiden inne i hjäran, om jag gör något är jag stressad för de och som idag att jag inte gör något är jag stressad för de...vet inte vad som är med mig. men kanske inte är så kontigt när man flyttar till ett helt nytt land och hel ny stad.
Jag och christine har varit med varnada idag, det är tjejen från kina vi kan ungeför lika mycket engelska så vi försöker att komunensera på mycket som de går, men hjälp av kroppspråk och gooogel översännings pogram, så går de rätt okej.
christine i våran ena soffa :)
Ja och min ikea fint! (förlåt jysk, men jysk hade finnas hade jag gått dit)
vårat kök!
Min säng!!
mitt och brasilanskans badrum!
Hoppas alla har de bra hemma!!
you help me even if you're not here

softat på standen!

idag har varit en varm dag, i morse såg det ut som att det inte var så varmt så smarta jag tog på mig långa svarta byxer. Svenska tjejerna skulle kolla på skolan och jag åkte dit för att kolla med dom. Sedan skulle de lämna deras hyr bil och jag följde med, sedan var planerna stranden. Deras lägenhet är presic vid standen så det är jätte skönt..:)
Det var lungt på¨standen eftersom det var måndag eftermidda
Solade svenskarna!!
Jobbar på brännan.. ;)
När jag kom hem hade mina nya rums kommis från brasilen...hon värkar väldigt trevlig..pratar mycket..:) Kan ta kort någon dag så ni kan se :)
Nu ska jag nog kolla lite på tv..
Sååå långt borta...

Svensk i USA= IKEA

Mera info från usa. Har presic kommit hem efter en dag med de svenska tjejerna Jenny, Emma och Sofie. De har äntligen hittat dig en lägenhet! Det var en jätte fin lägenhet nära pasific betch. Jag åkte dit för att kolla in deras nya ställe igår fick god mat och drack lite vin. Idag stod ikea på shemat eftersom de inte hade alla saker i lägenhet. har bara varit i usa i 6dagar men ändå var det skönt att se lite svenska saker. måste erkänna vi åt faktsikt köttbullar också.
ikea bland palmerna!


Sedan hade de planerat att de skulle kolla in en bil, vi körde runt och kollade men hittade igen specelt bra. Eller jo jag hittade ju en som jag tänkte köpa till mamma...titta på bilden:)
Vi åkte sedan ner till Down town för att kolla in stan. Allt är stort är i Usa och det var det även där. Men vi lyckades rätt bra med hjälp av sofies Gps, Jennys bilkörande och Emma karta..
Nere i Stora staden. Shit vad mycket bra klädaffärer det finns här..kommer nog bli en hel del shoppade tror jag...det är rätt billigt också..som är bra! :)
En vecka sedan idag.......:(:(

San Diego!

Hej hopp alla!

Nu måste bloggen upptateras och hållas igen eftersom jag måste ju berätta om hur de går för mig här i USA, San Diego. Har varit här nu i tre dagar, de första dagarna har rätt jobbiga tidskyllnaden saknaden av alla hemma och en förkylning. Men idag känns det bättre börjar vänja mig med tiden. Bor på ett ställe som heter Costa Verde som är ett lägenhtes område i La jolla. Här ska jag bo första månaden. Sedan får vi se vad som händer. Resan gick bra mamma lämnade av mig i stockholm där jag åkte själv till New York men där mötte jag en svensk tjej som heter Jenny som också är här i San Deigo.
Första dagen här tog jag det rätt lungt, gick och handla mat. Sedan visade tjejen jag bor med var skolan var och hur man tog sig dit. Hon och hennes pojkvän är jätte snälla och pratar bra på engelska.
Andra dagen tog jag mig en promenad till ett köpcentrum där jag fixade mig ett Usa kontankort till min mobil. Så fråga mig så ska ni få mitt nya nummer!!
Efter det pratade jag med de tre tjejerna från sverige de bor på ett ställe som heter pasfic betch så jag tog mig dit, vi åt mat och kollade på en lägenhet till dom eftersom de letar efter en de ska bo i.
Idag vaknade jag och kännde mig rätt förlyd och tänte att jag skulle ta det rätt lungt men bestämde mig ändå att jag ville till standen. Det är en liten bit till standen så det bästa är att ta bussen. Det såg rätt måligt ut men ändå varmt så jag la mig en stund och oj vad solen tog snabbt...detta kommer nog bli bra efter ett tag här. Hoppas jag får mycket färg!!! :)
Flygplatens i New York, Jenny sitter där lite svårt att se..
I huset 8730 bor jag!! :)
'
Jag och mitt biblotek!
Det Blåa Havet! :)
Jenny, emma och sofie och massa MAT :)
Jag och stranden ser kallt ut men det var super vamt
och solen tog jätte mycket!
Kolla in "lilla" tången...;)
Det är den 11sep idag och därför var alla flaggor på halv stång
Ha de så bra, så upptaterar jag snart igen!
I have your heart.....do not forget the...
RSS 2.0