Lär dig mer.

Jag har blivit väldigt lat, haha ligger bara här i min säng och vill inte gå ur. varit sååå skönt..har även nu fått en liten ny vän jag dalar min säng med, Neo. har är mjuk och god plus att han orange och kommer från en speciell person...hihi..
Idag har jag varit vid poolen med jenny och camila och i kväll ska vi ha lite förfest här innan vi ska gå ut, är tanken.


På måndag börjar skolan denna gången kommer bli det bli svårt tror jag. Men jag får försöka så gott jag kan och nu bor ju jenny nära mig också om de är något som jag inte fattar så kan ju hon förklara på svenska.
Vi ute var igår och kollade på solnedgången loren hennes mamma och camilla sedan åt vi på ett fint ställe. det var ju ändå fredag even om jag glömmer bort dagarna här. Frågar alla är det måndag, lördag, trosdag...haha jaja har man ledig så spelar det ju ingen roll.

Vi bor ju fyra tjejer här Loren, Laura och Lethisa men nu har Laura varit i Spanien och Lethisa har varit och rest med sin pappa och sedan är hon och åker skidor nu. Därför har jag varit mycket med Loren och hennes mamma mycket. Har lärt känna henne bättre och mera, hon är en super bra tjej och bra kompis! :) Vi har kommit på att vi är mer som syskon för i bland kan vi bråka och sedan är vi vänner ändå. Men vad ska jag göra Anna är ju inte här så vem ska jag bråka med, jo då blir det loren..haha
Loren har precis brottat ner mig i backen....
Hahahaha
älskar denna himlen
Skulle bli glad bara för att kunna....

2010!!

Gott nytt år!!! Hoppas alla hade det jätte bra både på nyår och på jul!!
Själv är jag nyss hemkommen från Las Vegas där jag firade nyår med mina vänner. Var jätte roligt, har varit en jätte kul vecka. Julen här i San diego blev super bra, vi hade en stor midda med många gäster, julskinka, jansson, ägg och allt vad en svensk jul har sedan var det frukter, risotto, brasials godis och allt vad det brukar ha när de är jul. Efter julafton åkte jag, loren hennes mamma och camila till L.A det är därför jag inte har upptaterat på ett bra dag, har inte rikigt haft tid. Vi var och kollade in Madamtysos, L.A ink, och Disnyland. Disnyland var en av julklapparna jag fick av mamma och pappa, tack! :) Det var sååå roligt, fick se alla karkterere i en parad, åka olika bergdalbanor, se musses hus, leta efter nemo. och masssa mera saker. Efter fyra dagar i L.A bar de av till Las Vegas där nyårs firade väntade, OMG, vad folk det var där. går inte att beskriva, full fest och alla männskor var super glada. Vaknade upp igår super trött, vi körde hem till San deigo och SOV..haha
Kolla in hur jag hade de...kicka på länken VEGAS

Nytt år men inga löften, 2010 känns som att de kommer bli ett bra år, mitt lyckonummer är ju 10, så det kan ju inte bli bettre, men men. har ju bara gått två dagar så vi får väll se...

Man börjar tänka på massa saker, att jag har de faktiskt riktigt bra här, så klart saknar jag ALLA hemma och i bland kan det vara skit jobbigt och man vill bara hem och i bland vill man stanna här för evigt, kändslorna hoppar fram och tillbaka. Men jag saknar inte sverige som land. Sverige och USA är väldigt olika på många sätt men även vädligt lika också. Känns som vi har lite samma kultur, om man gämför tillexempel med syd america eller afrika. Men varför de är så, beror på att svergie härmar USA i allt, så det är ju inte så konstigt.

Nu blir de sova för min del, medan ni i sverige precis har vaknat upp, Tack för alla fina julkort och presenter ni har skickat, jag är super glad och känner verkligen att ni tänker på mig. Saknar er i massor!
2010 välkommen, här kommer jag....

Happy!!

RSS 2.0