Rastlöshet?

Man kan säga att det är en rätt stor skyllnad i från att bo i central Göteborg än att bo mitt ute på landet. Jag har redan bröjat bli rastlöst och jag har bara varit hemma i 4dagar. Hur ska detta sluta? Vem vet jag kanske kommer in i något lungt efter några veckor. Men nu känns det som att det inte finns så mycket att göra här hemma.-..klart det finns saker att göra så som laga mat och gå i skogen. Men om man ska ta sig någon stans med tillexempelbuss så går det kanske två om dagaen eller nått (om man har tur) lite skyllnad i från Domkyrkan där det går hmm.. ja en varje minut,

Men man kan ju se fördelarna att vara hemma..inga grannar, mat i kylen,kläderna blir kvättade, egen bil :) 

Ja om man gämför på det viset så är det rätt bra att bo hemma...hehehe 

    
Skönt att man kan välja var man vill bo ;)

Japp min nu är jobbet igång igen..känns ändå rätt skönt att vara tillbaks. Men man blir ju rätt trött efter en dags jobb. I stället för att sitta i skolbänken.  Men blir liksom trött på två olika sätt..i skolan är det huvdet och på jobbet är det benen.

Igår var jag hemma hos Alexandra det var jätte kul det blev god mat och gitar med sång sånt gillar jag :)

Hej hopp ha det bäst!!

Pusss/M

Var kommer känslor ifrån??


I bland hänger inte kroppen med....

Igår gick sommar flytt lasset från Göteborg till Färgelanda...det viktiga var med..Kläder och datorn..hehe
Igår tog även anna exsamen från min utbling på Lindholmen hela familjen var nere och grattade. Jag slutade även mitt första år på Handelsakademin. Skolåret har gått jätte fort och det hänt väldigt mycket under året.

Hela denna veckan har jag gjort något typ varje dag har varit fullt upp... Förra helgen var jag med Linn vi var i kunshamn åkte båt, var i en båt, var i en raggar bil, hoppade stutts matta, hade seriöst snack med spritflaska i handen.. ja det hände en hel de. Lördagen var rätt lungt. På söndagen åkte jag å linn till Lysekil och nu ska ni få höra Linn fick sig ett skut..hehehe hur kul som hälst...hon bara håll i den i handen å sedan smällde en och sedan bara försvann den...mm nu kan ju fundera själv var det var ;)


 
                    Kan man vara snyggare??

På eftermiddan åkte jag å mamma till brållanda och kolla på en liten sötnos...han har inget namn ännu men han är såååå söt :) Och han är våran!!


Bara 5veckor gammal

Veckan fortsätte och Tisdagen blev det självklart Match på hög nivå. Sverige - Grekland.. På hardrock med skit bra platsen och ölen i högerhanden lyckades ändå sofia missa målen..man kan ju undra varför...haha..

                                                             
                                                                                                MÅÅÅÅÅÅÅLLL

Det var jätte kul...men ville hest gå ut och festa..men vet inte vad som hänt med min kropp..den vill inte vara med jag mår illa och är smurrig. har spytt två gånger på tre dagar nu..konsigt...

I kväll ska jag bara ta det lungt fixa i ordning i mitt rum så jag kan vara här hela sommaren...i morgon blir det jobb också..

Har jag förmågan att glömma bort....

En Tid...

Solen skiner och det är skit varmt ute...kan det bli bättre?? Ne tror inte de...Snart är skolan slut nästa fredag är min sista dag å sedan början jag jobba på lördag..långt sommarlov eller? hehe Ne jag ska faktiskt ha ett lite sommarlov vecka 28, 29 :)

Sitter nu i min lägenhet det är ungefär 29 grader här inne känns nästan att man slälter bort och klockan är liksom 22.47 det är sjuk att det kan vara så varmt..
Igår var jag å sofia på stan hela dagen typ det var jätte mysigt och idag har vi varit i skottskogen och jobbat på brännan..inte så jätte kul å ligga bredvid sofia eftersom man ser ut som ett lik, eller nu snart den ill röda tomaten..men men sånt är livet ;)

                                                       
                Hel dag på stan                                                                             Solning


I morgon blir det skolan igen sedan ska jag till Anna efterom hon fyller 23 år :) Där ska jag fixa frisys på henne..hoppas den blir fin..

                                                                   image88
  
                                                                                           Busigt? hihihi

                                                                                    


Och försökt att känna efter hur det känns....


RSS 2.0