Varanan dag.,,

Varit mycket i Mitt liv nu..så har inte hunnit skriva på dett tag. Jobbat, praktisetat, skrivit arbete..osv. Men tänkte göra ett lite inlägg nu så ni vet att jag inte glömmer bort min blogg..
I morgon blir det skolan som gäller ska på möte med min lärare, sedan blir det stan ska kolla om jag hittar något roligt att ha på mig. Skall även hjäpla sofia med att kolla ut en bra bäddmadrass.. :) Tror jag redan hittat en som är bra.

Såhär gott ska hon få sova..när vi hittat rätta bäddmadrassen..

På kvällen kommer mamma och pappa och hälsar på. Och sedan på lördag kommer Sissi ner ska bli jätte kul eftersom vi inte sett på sju veckor..

Lyxfällan ser jag på nu..måste se vidar..ush stackas människor..har massa skulder..Ha de bäst...skönt med ledighet i morgon!!

Det är en hemlighet...sånt man inte får berätta...

TUR-mässa....

Efter en hård festkväll från igår..ringde den pigga amanda mig kl 10 på morgonen....är du vaken?!? Mmmhmm sa jag haha...tänte jag måste ta mig´ur sängen huvudet var inte riktigt med om man säger så. Men var tvungen att gå upp eftersom jag skulle gå på Tur mässan med Carin och Helena..

Amanda kom hit och vi kollade på hennes snygg nya mobil..jätte fin var den. Vi åt frukost med pontus innan jag tog på mig och gick i vår solen bort till svenska mässan.

 
Amanda med mobilen..                                                           Jag och amandas finger ;)

TUR-mässan var Jätttte stor!! Och många länder...från att vara hemma i dalsland..till att vara i Australin,USA,Spanien. Det var jätte roligt..var länge sedan jag träffade carin nu oxå..

    
Lite sköna bilder från mässan...

Efter mässan åkta jag direkt hem till Anna och William där oxå mamma och pappa var..vi skulle äta tacos..mmmm...anna hade kommit hem från kina..och jag fick en jätte fin skal! :) På bilden ser ni mig med Williams dator som jag har fått låna en vecka för att se om jag gillar den..och kanske bli att jag köper den. Tycker i allefall att den är jätte söt..och nu bloggar jag i från den oxå här i min säng!!
Är lite seg...så ska vila nu....

Bara man vill så kan man....

Jag är vit och du är brun

Jaaaa....Idag har sissi kommit hem från asinen där hon har varit i 6veckor...Njutit av solen och haft det super skönt....När jag träffar henne kommer hon säkret vara jätte brun...medan jag ser ut om ett vitt lakan...inte så kul....
Men super kul att hon är hemma igen!! :) hoppas vi får träffas snart!1

                                        
                                                                                             Sisssi Hemma!!

Dagen har varit bra, tog mig en skön sov morgon innan jag tog med mig mina skolbäcker och åkte till jysk där jag pratade med butikschfen på jysk...Han svarade jätte bra på min frågor så nu kan jag forstätta att skriva... Fick även vara med och beställa alla varor som skulle komma på tisdag nästa vecka..det värkade svårt. Vi beställde över 300varor.

I morgon blir det jobb...Sedan FEST!!

Om man inte frågar nått så får man inga svar...

Planeringsrapport är jobbigt

Idag har jag varit hemma hela dagen för att skriva på mitt examensarbetet är inne på fas 2 det är planeringrapporten...det är mycket man ska tänka på och mycket man ska veta när man skriver denna del...har försökt så gått jag kan men får ta och prata med butikschefen på jysk i morgon..och ta reda på saker jag måste veta.

Efter ett anatl timamr skrivande tog jag mig en promenad i den sköna solen...gick och till och med sprang lite idag...Var underbart såg till och med vår täcken :) bara tre månader kvar sedan är det rikitga sommaren här!! Jipppi...

Ni får lite bilder fårn min promenad i sköna göteborg!!   


                                    

                                                                  

                                                                 
Måste gå nu....Städ programet börjar på tven...och det måste jag se :)


Väntar......

Mamma kom och lagade mat!

Idag har jag varit på jysk...har packat upp MASSA dunor...var lådor och dynor över allt i hela butiken. Skulle dit i morgon också..men log lite efter i min planering så måste vara hemma och skriva på arbetet. När jag slutat så kom mamma hit hon hade först handlat och sedan lagade vi mat..det blev jätte gott :)Mamma lagar god mat!!! :)


Nyttigt och gott hehe..

Skall forstätta med att skriva vidare nu..på planeringsrapporten...någon som är proffs på sånt så säg gärna till :)
Förästen jag fick VG på tentan som jag hade för någon vecka sedan....är sååå nöjd :)

Vad händer när vi bröjar analysera?

En helg med strålar

Äntligen i helgen så kom solen fram...Satt ut på Alexandras balkong och solade...får ju ta tag i så mycket jag kan nu...men man kan väll inte tävla mot sissi sandra och linn...det är väll som pepperkakor när dom kommer hem på tordag...fatta det var 6veckor sedan dom åkte..har saknat dom....men fatta vad tiden går fort ändå....så sjukt...


Njuter av den svenska solen...man får ta det lilla man får :)

Har även varit ute och gått i helgen för att gå ner mera kg...även idag blev det en promenad till rebersplatsen där jag mötte upp amanda innan vi Amanda, Sofia och jag skulle gå och vara med en tv-sändning med det nya Jag vet vad du gjorde förra lördagen det måste ni se sedan,...ska gå i 3:an på lördagar...

 

Titta vad jag hittade på vägen...            

                                                                         
 Utanför....sofia och Amanda..

Tänkte packa lite onför morgondagen...

Leva i en annan värld för stunden....de är kul de.....

Sökt till USA!!

Igår var jag på CIS och sökte in på en skola i San Diego, USA.....sååå cooolt är det.. Och hoppas värkligen att jag kommer in. Det får jag reda på om några veckor. Det som är planerat är att jag ska läsa två terminer engelska och sedan en termin Bisiness essentials. Dessa tre terminer går är under ett helt år. Om jag kommer in bröjar jag den 21sep (min födelsedag).....Åååå det är såå spännade...jag vill så gärna komma in....


Här ser ni skolans område....det är STORT!!!!

Och jag fotsätter med mitt ätande...nu bröjar det bli lite jobbigare...fast jag har varit duktig för jag har inte ätit nått sött på tre dagar...det tycker jag är rätt bra för att vara mig...

man måste värkligen tänka på allt man stoppar i sig....tillexempel ett äpple

= 70 kcal

Idag ska jag vara ledig...det är skönt tänkte städa lite här hemma..sedan kanske mamma och pappa kommer i eftermidda...de ska nämligen på Hocky.. I morgon ska jag till Jysk för första gången det ska bli spännade :)

I bland går tiden fort...men om man väntar på nått går den så sakta...

Äta rätt

Idag har jag bröjat äta rätt mat, på rätt tid och rätt mängd. Har nämligen gått med i Viktklubb.se, där får jag hjälp med min kost så den blir normal och att jag inte äter massa onödlig saker som jag brukar stoppa i mig. Första dagen har gått bra. Har fyllt i precis som man ska göra. 1dl av de, 1 pot av det andra. Tar lång tid att komma in i men jag ska klara detta och det är ju i 12veckor framåt.


Här ser ni min frukost...:)

Uppstarten av exarbetet har startat idag med. Har nästan skrivit klart första delen av den som är ämnesdefenikation..(svårt ord det där) Känns helt okej..nu har sofia läst igenom det och nu ska bara mamma ta en koll på det oxå.

Efter skolan kom sofia och amanda hem till mig...kul fick sällskap när jag åt midda..sedan gick vi upp till amandas jobb där jag köpte en jätte snygg väska..har inte kort tuvär..men kommer säkret en annan dag här på bloggen...

Nu måste jag kolla till min lilla tvätt sedan blir de en dusch...

Pussla ihop din tid för att hinna allt du vill...

Grattis Pappa 55år!!

Idag fyller min pappa 55år därför har jag tagit mig hem till dalsland för att fira honom! Vi gick upp tidigt =kl 9 som jag tycker är tidigt...kokade kaffe och fixade med alla paket...det blev en hel del faktiskt.. :)

                                                           Grattis Grattis!! Pappa när han var i Thailand

När jag är hemma får jag också passa på att jag ska gosa med oskar fast jag blir alergisk....men han är ju så söt...igår fick även han liten present det blev en stor råtta...som jag och anna köpte på ikea när vi var där.. I eftermidda blir det tårta som vi (jag och mamma) har fixat...eller var mäst mamma...men jag försökt vara duktig...åt mäst...hehe..

   
Lilla oskar                         Tidigt....                   Bakning...                           ....Tårtan mmm...


Tentan igår känndes helt okej...hoppas på bra resultat...

Njut nu....bara några dagar kvar...

Mässa och allt på engelska

Tog lite paus från mitt pluggande och beslöt mig för att blogg i stället det är mycket roligare :)
Idag gick jag upp i ganska god tid för att hinna plugga innan jag och Amanda (assitent) skulle gå på mässa om min utbilning om usa. Det var CIS som hade mässan och det var massa skolor där för oilka länder. Det bästa av allt var att "min" skola var där och pratade och förklara de.
Vi fick dit vid kl ett efter vi hade ätit mat.

 

När var hade varit där en stund och hade pratat med tjejen som kom från skolan jag ska söka, gick vi och tog en fika innan seminariet skulle bröja...

 
Amanda hjäper mig att läsa om skolan...lite svårt eftersom allt var på engelska...

Jag lyssnar...:)

University of California San Diego blir det jag valde och även det jag ska söka på tisdag...nu hoppas man bara på att man ska komma in oxå!! Men det ska jag!!

Mitt MÅL!!

Tack för idag Amanda och hjäpler mig värkligen med det här....och hoppas värkligen att du kommer och hälsar på om min dröm blir sann...

Det är svårt.....


Persoligförsälning med frukt.

Jupp sista tentan nu då...sedan är det bara exarbetet kvar innan man har avslutat sina två år på handelsakademin...vad tiden går fort i bland kan man sägar.
Dagen började med Tenta genomgång i skolan. Sedan gick jag och amanda på stan och letade presenter till min pappa och hennes mamma och pappa som alla tre snart fyller år..så det passade ju jätte bra!! :)
När jag sedan tog tag i min själv och bröja plugga....blev jag lite trött och "vilade" en stund innan jag blev såååååå SUGEN på frukt. Var bara tvungen att sprionga till affären och göra en jätte god fruksallade, som jag och pontus samaskade på..Mmmmm


Massa olika!! :)


Det blev jätte gottt!!! Mmmmmm...

Sedan tillbaks till böckerna och den personliga försälníngen...Säljsamtal....suck...


Inte så moteverad....


I morgon ska jag och amanda på Mässa..om min utbilning i USA det ska bli jätte kul!! Mer om det i morgon!!

Försök att ta en sak i taget...


93dagar utan linn

Idag är det 93dagar sedan denna underbara lilla figur tog sin backpakerryggsäck och åkte till Austrien.Jag saknar dig jätte mycket här hemma Linn och hoppas du har det skit kul där nere...medan man själv sitter hemma och rå pluggar inför sin sista tenta.
Detta inlägget är BARA för dig!!! Hoppas du blir glad!!  När du kommer hem blir det så kul!!! och vi ska vara lika galena som vi alltid är!! ;)

    

90dagar kvar tills du är hemma igen!! hihi...Jag väntar på dig!!! 

Du lämnar mig nu...men du kommer tillbaks!!!

RSS 2.0