Kalas bra!

I helgen var det kalas för mig jag har fyllt 23år i tisdags. Var mycket trevligt med alla mina släckningar och pedro och alexander. Jag lagade maten och bakade tårtan helt själv med bara lite hjälp av anna, mamma och maggan. Var kul att träffa maggan också eftersom jag inte träffat henne sedan jag kom hem från usa. Jag fick fin fina presenter av alla :)
lite bilder:

Marie förklara inavel för 7åring.

Japp igår försökte jag Marie (trodde var en bra lärare) förklara för Jasmina 7år vad inavel var. Det var lättare sagt än gjort...haha.. Jag vet inte hur vi kom in på det men, Jag började prata om katter att om de håller på med varandra och de är i samma familj skulle de bli lite felskapa..kanske små ben eller stor svans eller kontiga öron.. Jasminas blick visade att hon inte rikligt förstod. Jag tog ett nytt försök om JAG höll på med min KUSIN skulle barnet bli inavel, och det är äckligt och konstigt.

 

Jasmina sken upp och jag trodde yes hon förstod, jag trodde själv att jag hade förklarat jätte bra och var pedagogsist lärare...

 

 

Jasmina säger: Marie om jag ser något barn med sin navel inåt eller navel utåt är de såna då...

 

 

Hahaha okej jag la ner mitt projekt att leka lärare...haha

Jag och Jasmina i sommarsolen i sommras!

Jag röstade rätt!

Igår i Göteborg hämtade jag nycklarna till lägenheten sedan blev de en skön eftermidda med min sköna bästis sissi. Vi åt jätte gos mat och fikade i solen ute i goa göteborg. Det blev också så att vi tog tag i att rösta eftersom vi båda visste att vi inte kunde rösta på valdagen passade vi på att göra de igår. Och så klart röstade både jag och sissi rätt. Och vad är nu rätt? Haha vi får väll se vad som händer den 19sep.
Röstade och klara!!
Idag har jag dubbelpass på jobbet jobbar morgon och kväll. Så idag har jag varit hemma underdag har precis bakat kakor...gud jag är dålig på att baka varför ser de inte ut som de gör i boken?? Hmmm alla säger att jag är lik min farmor men nopp inte på detta planet....föästen saknar jag farmor enorma stor och goda bullar hon brukade komma och lämna.

Helg, måndag med hämtning av nycklar

Veckorna går fort framåt. Helgen blev det jobb på lördagen sedan åkte jag till hogstorp för att fixa sangria. Drack och umgis med alexandra pedro och deras två kompisar. Kvällen slutade nog inte så bästa sätt kanske, men det var ändå trevligt. Igår bakade jag jasmina och alexander muffins och sedan åkte jag till kalas carro min kusin fyllde 20år och som present blev så klart presentkort på mitt jobb Systembolaget kan de inte passa bra när man fyller 20år! :)

För tillfället HATAR jag min hud.....och kropp, fullt av prickar i ansiket ser ut som en balnding av alergi och finner. Blir galen. För jag känner mig inte fin kan inte andvända smik för så klirar de och utan ser jag ut som ett lik eftersom jag inte har solat på så länge. Jenny som kompis från usa hon är Brasilien nu den lyckosen och solar och har de bra. Jag är hemma i kalla svierge. Snart ska jag dra mig ner till uddevalla och sedan blir de en tripp till Göteborg för att hämta nya nycklar till min "nya" lägenhet. Sedan kanske jag hinner se min lilla sissi också som har blivit göteborgare på gamla dar ;)

Amanda och Leo

Idag blev det ett besök i Tjörn för att hälsa på amanda och Leo. Vi lagde mat gjorde värdens godaste muffings, lekte med Leo och pratade. En trevlig och rolig dag på härlig tjörn. Kom sedan tillbaka till Uddevalla här jag träffade på två andra busungar...Alexander och Jasmina... Nu ligger är här i sängen och ska kolla tv innan Pedro kommer hemfrån jobbet..

Bra mat= Bra Liv??

Slut på godis och kakor...är jag redo?? JAAA jag måste få bort min utputande mage.. Nu blir de mer hälsosammare mat och föröska att att röra på mig, men gud jag är för lat, var får alla sin energi i från? motivation och inperation.. Jag kan bli hysteriskt hungrig och extremt sugen på godis det går inte att stoppa mig, tror de är liknade för de som slutar röka eller nått annat beroende...man måste ha de..
Dagens mat! 
Idag har jag jobbat på morgen och sedan ringt runt till massa saker. Igår kollade vi på en kul film om någon vill ha film tips! :)

Puss


pigg och glad

Det blev en resa till göteborg, så klart med trogena DAN. Det blev först en frukost med Pedro tidigt på morgonen sedan jobb och sedan en frukost till fast då med Sigge... Tog sedan och hämtade upp Linnsan i Uddevalla för att köra till gbg för att shoppa kläder och gå runt i fin fina Götet. Hittade massa fint, linn är helt exstasik av leopard saker eller rättare sagt GALEN hela dagen var där så håll hon på.....Å den måste jag ha ååå leopard. Sedan gjorde vi en annan ny analys men det får jag ta en annan gång..

Igår efter jobbet blev de myskväll med pedro resturang och vin slutade med kanske lite mycket vin eftersom jag inte hade drukigt på några veckor...hehe...
Tuvär glömde jag min kamera så de blev inga kort på den goda maten och vinet...
Idag blir det lite cider och sedan ska vi eller rättare sagt jag göra vofflor.

Sigge tigger mat....ser extre gullig ut!! ;)LinnJag och min nya shorta :)
Retas och sup då blir det allra roligart

Biljackt och taggar

Onsdagen blev bra, Jag och alexandra var ute och letade efter en ny bil till henne först hittade vi den vi trodde var den perfekta bilen för henne, men sedan hittade vi en ännu bättre...haha kanske nästa gång hittar hon den bästa.
Sedan efter biljackten hämtade jag upp Pedro för att åka och köpa byxor till honom...han hittade tre kap och sedan köpte han en svart shorta till lilla mig :) Och en igelkott också haha...
Idag blir de LM dag = Linn och marie ska göra Göteborg. Snart bara äte lite macka sedan drar jag ner till uddevalla för att möte upp lilla linnsan :)
Min nya shorta som jag köpte dagen innan... :)
Provköring av bilar..
Taggen har fått ett hem!!!! :):)
Godnattbild :)

Onsdag, ledig

Tjoohoo Onsdag är den dagaen jag är hel ledig.. nu vet jag varför alla har kallat detta för lill lördagen..för nu känns de så för mig också.

Idag ska jag och alexandra åka och kolla in nya bilar på volvo...
Igår blev det torp och inköp av en ny shorta och en kjol. Jag gillade både två mycket. Ska lägga upp bilder senare eller i morgon. På torp träffade jag på lindex linn som arbetade hårt tog even en luch med alexandra på mitt kära gamla jysk. Sedan blev det in till stan och möta upp Pedro. och sedan upp för att jobba igen i Fla. Och sedan tillbaka till stan igen.. på kvällen stog min mäster kock för "hembakade" pizza..hehe
Min bästa tidfördriv...... hehehe i väntan på att pedro skulle sluta jobbet.
Kocken förbereder....

RSS 2.0