Ikea

Idag blev en visit till ikea med Alexandra och Alicia, tidigt på morgen åkte vi och en ikea frukost blev de också. Och en hylla plus lite annat smått och gott.. en trevlig förmidda, nu på eftermiddan tar jag det lungt har lagat midda och håller på med tvätten

Hjärtans dag var det igår, jag hade fixat här hemma innan pedro kom hem. Hade dukat med en röd duk, mosserade vin, levade ljus. När Pedro kom hem hade han med sig rosor och en jätte söt nalle, nallens nya namn blev Seven för de var sju röda rosor.. Jag gav honom ett fotoalmbum som vi kan sammla alla våra kort tillsammans. Efter vi varit hemma gick vi och åt kina mat på en resturang.. :)

SOL och Jasmina 8år!

Solen sken idag när pedro ringde och väkte mig klockan havrt i elva..jag hade sovit en bra natt. Det blev sedan en timmes promenad till hans jobb för att hämta hans mammas nycklar för att sedan lämna en kakform detta för att hon skulle baka en kaka till Jasmina som flyller 8år idag. GRATTTIS till lilla Jasmina!!!
GRATTTIS PÅ 8 ÅRSDAGEN!!

fritis och bakning

Idag var det jobb men inte på systembolaget utan på norgården på fritis. Efter de åkte jag hem och fixade mat och sedan blev de bakning och tog roliga kort med alexander med hans DS.

UTE

Igår kväll var vi ute på Köket, en trevig kväll med mycket skratt och många tecila rose shotar... några bilder från kvällen....
TACK FÖR EN KUL KVÄLL!!!

Magknip

Natten idag var hämsk hade Jääääätttte ont kunde inte sova på flera timmar, hade magknip, låg bara i sängen med en kudde på magen. Var helt slut när jag gick upp ville inte äta eller nått. Tog med till pedros jobb och han fick mig mer munter jag åkte till jobbet, jobbade sedan blev den en sväng till mamma och pappa, när jag väl kommit hem stod de en ROS och ett kort får min älskling. och han hade dukat och fixat så jag fick mat...nu väntar jag så jag kan pussa honom när han kommer hem.

jobba på, väntar på

Pedro jobbar mycket mycket och jag jobbar inte alls lika mycket..väldigt mycket ledig så de blir mycket väntar på och för han mycket jobba på. Jag har nu varit hos hans mamma och där var också alexandra, och hon flyller år på fredag och därför bestämde vi att på lördag ska vi gå ut och fira. Vi ska till KÖKET, för de är Iron Maden kväll där.
Ska bli kul att gå ut med alexandra var ett tag sedan vi gjorde de. nu ska jag nog sätte mig och kolla tv lite.. mer upptatering i morgon...eftersom jag är ledig så blir de mer tid till att blogga...jippy

Spegel

I helgen köpte vi en ny spegel till hallen. Eftersom DAN (bilen) är för liten så fick alexandra hjälpa oss att ta hem den i hennes större bil. Jag tyckte den blev skit bra i hallen. Pedro satte upp den direkt men oj vad sned den blev så vi tog ner den och fixade med upphängningen men sedan blev de hur bra som hälst!

Klippt

Hola Bola, blev en klippning idag...ville ha kort men kom på att nej de blir för runt ansikte, ville ha mörkt men nej hur ska jag få mitt blonda tillbaka till sommaren...så blev helt enkelt en standrad toppning med uppklippningen.. :) men jag är glad och nölj ändå.

RSS 2.0