Den röda dagen!

Jupp idag är det Alla hjärtans dag, Mys pys dag tycker vissa andra tycker Blää...Jag känner Mys pys för min dag bröjade mysigt med att sofia kom hem till mig vi åt lyx fukost med levade ljus och grejer :) Sedan har vi nu gått runt på stan och köpat lite saker, tillexempelvis en klänning jag ska ha på mig i kväll.. blev en svart..(som vanligt) men den var jätte fin och passar så här på hjärt dagen!

   

I Kväll ska vi Jag, Amanda och Daniel hem till sofia äta indiskt mat och kolla på melodifestivalen sedan väntar utgår.. Jag är lite laddad faktiskt var länge sedan jag var riktigt laddad för utgång :) men i kväll är jag de.

Ni får se bilder i morgon...hur kvällen slutade...nu måste jag snart duscha och ta nått att äta..


                                                   

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0