Fint besök från sälen

yes i tisdags kom min sissi å hälade på mig...så skönt att se henne igen..och att vi kunde prata av oss lite. Det händer ju en hel när hon är där uppe i sälen. hon kom i tisdagsnatt sent eftersom hennes tåg var jätte försenat.. och sedan sov hon över här. På dagen efter var vi på stan å sedan åt vi på tairesturang också. gottigott.

image18

Efter en stund kom också linn å sandra och hälade på.. :) Det är alltid kul när alla kan träffas ihop..Vi är som en liten familj typ hihi..


       

Min lilla famlij :)


Idag har jag haft förtagsekonomi...såå så roligt..eller kanske inte det är värkligen as tråkigt och svårt också. När läraren går igenom det känns det ändå att man fattar det lite..Men när man väll själv ska räkna blir det vara shit av allt...suck..

Snart är det helg..sköööönt!!

puss eran Marie


Nattligt besök och stor köp

Efter att ha sovit till kl tolv på morgen fick jag ett ryck jag kan inte sova bort hela dagen. Så upp hur sängen och bröjade ta bort julsakerna plocka undan dukar och tomtar, tvätta i tvättmaskinen och diskmaskinen. När jag sedan gjort lite gick jag ut på stan å träffade sofia en stund. Å sedan hem igen..När klockan var ungeför halv elva ringer lilla linn å säger kan vi komma till dig..ja bara ja visst. Efter typ en å halv timme och ett antal samtal senare hittade linn och christian hit :)
De kom typ klockan tolv och var kvar till halv fyra! Super kul att ni kom! å nästa gång blir det fest när ni kommer!


image15
Mina goa nattgäster detta var innan Linn "fastade" i soffan..hehe

idag har jag varit och stor handlat mat. jupp den fattig studenten har slagit på stort. Ett kvitto på 1200kr maten kommer håller i flera månader..hehe. Anna min syster hade bil och körde mig som tur va annars hade jag aldrig fått hem allt ihop.


image16
Mycket MAT!!!

I morgon kommer sissi till mig!!! :)

puss från lilla mig!!


JMS Singstar mästarna!

Det bröjade med att jag å sofia satt å pratade på msn..inte helt ovanligt ;) Å sanckade om att vi skulle hitta på något på fredag kanske dricka lite vin å ta det lungt...Sedan på tordagen fick vi sms av jennie å sa att hon ville också ha de..så vi slog ihop det till en vin/singstar kväll...jätte kul var det igår :) hehe..
Vi blev 6st istället för två som vi trodde från bröjan...detta utväcklades sedan till två lag..JMS och HAM..

Mitt lag var JMS det vinnande laget så klart...haha ;) Mina kompanjoner var Jennie och Sofia
Medan det förlorade laget var HAM, Hanna, amnada och mia...

image10

Jennie, Marie och sofia = JMS = Vinnarna

Det var en jätte kul kväll med mycket sång, prat och skratt..Det slutade med att jag och sofia som var mest på att sitta hemma å ta det lungt..gick till en krog..haha..jaja så kan det gå..

image11   image12   image13

Efter ett eller kanske ett par vinglas..haha


0 på kontot

Kan ni tänka er jag har förksökt att bli lite mer nyttig..eller nyttig å nyttig? Jag å sofia var ute å gick igår för att känna att man motsonerar lite i allefall...Jag tycker det är jätte kul att gå ut å gå men inte kul om man ska gå själv. Mycket roligare att gå med sofia. Men nyttig på mat har jag inte kommit till ännu..men vem vet det kanske kommer ;)

Idag var det skola igen..efter skolan gick "flocken" på stan...ååå vad jag är pank hittade så mycket jag ville ha men har verkligen 0 på kontot så det blev inget shopade för mig. längtar till den 25 då smäller de!! Så det blev att man bara gick runt och sa sånt vill jag ha å den var fin å den också..studentlivet är kul, men inte alltid.

puss å kram/ den panka

Styling akuten ;)

Yes då hade man kommit tillbaks till den stora staden då.. och igår tog jag resväska med min gaderob å åkte hem till min lilla lägenhet :) När jag kommit ner gick jag å fikade med Angelica, hennes kusin och sofia.. Efter en mysig fika stund förljde sofia med mig hem å vi gjorde tacopaj super god blev den!!

image8                    image9

Japp så var det måndag idag då och första skoldagen efter jullovet. Känndes jobbigt att gå upp tidigt man är ju inte riktigt van vid de... Det var ändå en soft dag vi slutade redan kl 12. Efter skolan hängde sofia å angeclia med mig hem.. Sedan blev det shooping för hela slanten.. För idag har angeclia börjat sitt nya liv. Och jag skulle hjäpa henne att stayla om sig men efter ett antal affärer och provrum så hittade vi en limpa bröd på hemköp..Trorligen var jag inte den rätta stayling aktuten för henne..haha

ha det göött gott folk!
/eran Göteborgare

Jag tänker på dig gumman å hoppas att allt löser sig!

Varm efterfest.....

hejsan hoppas!

Då ska det bloggas lite igen då..hehe.. Idag är jag lite sleten. Eller mest trött..Kanske beror på att jag somnade typ kl 5 i morshe. Jag var med min vän linn hos hennes klasskompisar christian och linda. Det var en mysig kväll började med förfest hos christian som fortsatte till kullgrens och sedan slutade efterfesten i bastun. Bastun var väldigt  varm tur vi fick leverans av vattenflaskor annars kanske vi inte hade överleft där inne  =)

image7

                                             Bäst att hålla hårt i handduken ;)

Så som sagt så har jag tagit det väääligt lungt bara slappat och sett på tv typ. I morgon åker jag tillbaks till Göteborg igen.Får hoppas att min lägenhet är lika fin som när jag lämnade den.. Så i morgon får ni en rapport i från stora staden.

hej hopp från Hede!

Nytt år och Ny blogg

Japp nu har det hänt jag har skaffa mig en blogg.. vet inte riktigt  hur den funkar men snälla linn har lovat att hjäpa mig i fall jag skulle hända något. Ja så var 2008 här då hoppas på ett roligt år med många nya uppleverlser. Första dagarna bröjade bra uppe i sälen med mina goa kompisar. Vi var uppe hos sissi som har flyttat dit. Det var jätte kul att se hur hon hade det, och det verkade som allt var på topp!


Ja och snart bröjar skolan igen också. Jag tycker det ska bli jätte kul och träffa alla igen :) har saknat alla under jullovet..

Mitt första inlägg är inte så långt men lovar att  att det kommer bli länge när är mer van och kan de!

Ha de bäst så länge!

image4

                                                             Flockstigen 5B gänget


image5

                                                Nyårsafton i Sälen!! Med mina gosingar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0