mycket jobb..men sigge är hemma nu! :)

Jupp Sigge har äntligen kommit till hede..En liten busig katt på många vis. Som gillar att leka med både leksaker och fötter, Jag har tagit jätte mycket bilder.. men tyvärr har jag ingen sladd så jag tänkte barr lägga upp en bild när han var 5veckor, så kommer mer bilder sedan.. Om ni tycker han är lik oskar beror det på att det är halv syskon :)

Mini plutt sigge

Har ägen tagit mitt första dopp iår! hehe ett i havet i fredags jag hoppade från trampolinen..är stålt ;) idag var jag och mamma och tog ett kvälls dopp på kink. Men jag var lite badkruka så blev inte så jätte långt dopp.
Annars jobbar jag på jysk, fattar inte hur mycket kunder det kan vara på samma gång, man springer försöker hjälpa alla kunder på en och samma gång. Varför är inte kunderna ute och solar och badar?! Förstår inte..

I morgon ska jag till Gbg och fixa med lägenheten hämta min kläder, dator och lite annat. gå till cis och fixa ännu papper till usa. Ska köra själv..gillar inte rikigt de att köra till gbg, men men måste man så måste man. Ska träffa sofia i morgon oxå ska bli roligt! vi ska ta en fika! :)

Ligger nu och lyssnar på musik tänker på massa saker...som vi hoppar över här i bloggen..men ska inte lägga ut hela sitt liv här i bloggen har jag hört..hehe


Midsommar helgen slut..

Ligger hemma i sägen efter en rolig midsommar helg. Var i kungshamn med mina underbara kompisar, hemma hos Linn i hennes sommarhus. Solen sken medan vi åt mat ute på balkongen, vi åt därimot glass och jordgubbar inne eftersom de blev lite kyligt. Vi söng snappsvisor, dansade, gjorde lekar. Senare tog vi oss ut till smögen. Sita båten sviker aldrig det är bra! Blev en liten utgång...

Lördagen var lung. stannade och solade framtill eftermiddan, tills vi skulle åka hem. hade sällt bilen hemma hos fam jensen. så snällt att jag fick låna parkeringen. Kollde på vad fint de gjort i badrummet och emma rum! Kommer igen det lovar jag :)

Vad fina våra kransar blev efter allt slit med de blommorna ;)Midsommarpuss på dig systersister/barnet..hehe


Vi är å små humlor vi...bi..bi..


Idag blev det jobb på jysk.. Känns bra att jobba igen :) Tycker det är kul att hjälpa kunderna..nu när man har läsrt sig i skolan hur man ska bemöta och hjälpa dom!!


Mitt hjärta är där jag vill idag.... :)


informations möte inför USA

Fick en skön sov morgon idag, sov i Hogstorp.. När vi ätit frukost så bröjade alexandra färga håret, tyvärr fick jag inte se hur det blev men tror nog det blev jätte bra!!

Mamma kom sedan och hämtade mig för att sedan åkta till gbg, eftersom jag skulle på informations möte om USA resan. Mycket att fixa innan avresa, boende, flyg, visum, försäkringar, körkort utomlands, bankkonto utomland..mm..
Nu ska jag bara ta kontakt med de andra som ska till samma skola och ort!

Satt och fundrarde på tråget tillbaka till uddevalla idag, Vad mycket som kan hända på ett år, eller flera år, alla sina val i livet och allt som händer och sker. Om man inte gjort på det viset vad hade hänt så. tankarna svävade förbi.
Så tänkte jag att de val jag gjort kändes bra att flytta till gbg, gå utbildningen, få distans från färgalanda/uddevalla. Men ändå kunna vara hemma när jag vill och känna vad skönt att komma hem. Nu hoppas jag att mitt val till usa blir lika bra. kändslan där inne finns ju, gör jag rätt eller kanske fel?! men mitt mål är att ligga på stranden i san diego i septemer, och då ska jag de oxå!Gör dina egena val då blir det bäst!!

Jobb i morgon...kl 8..när bröjar alevaret inför sommaren.


två dagar kvar!! Sedan var dett ett år sedan...tiden går fort..

Har jag sommarlov nu!?

I fredag stog jag min examen från Hadelsakademi, känns lite konstigt att två år gick så fort, avslutningen var super bröjade med vin och campang kl 10 på morgonen..forstsatte med midda och utdelning och betyg. Alla var jätte glada och stämningen var på topp! Mamma och pappa och anna var också där och firade mig. fick en guld ring, pengar till dator och en bok om Kalifonien! hehe. Känns super. En annan sak jag blev glad över, var mitte betyg på axsamensarbetet!! VG!! som jag kämpat så var det värt de! :)Flocken vi håller ihop!!! Från dag 1 :) och sista dagen!!Mitt efterlängtade betyg...Pappa och mamma var med! :)Dit ska jag!!!

Åkte till Stockholm på fredag eftermidda och där hela helgen på bröllop, Min kusin gifte dig, ett stort bröllop med god mat och trevligt sällskap!
Tyvärr var vädret skit regn regn och åter regn så mycket av stockholm fick vi inte se.

Idag har jag varit hos banken och ska snart till polisen, massa papper att fylla i inför resan...Sedan i morgon blir det kick off inför usa. Och på onsdag blir det Jysk igen...hehe mycket nu...

jag känner saknaden...när...


I morgon Hej då Handlesakademin..

Ja i morgon tar jag Exsamen från Handelsakademin här i gbg..känns lite konstigt att två år går så hilma fort. Men tänkt vad mycket som har hänt och så många nya vänner man fått...Helt otroligt. Kommer sakna skolan och kompisarna. Man har nog inte rikigt fattat att det är sluta ännu. Hade avslutingsfest i går på promen. hur mycsigt som hälst var det, med god mat och underbar utsikt. Tuvär hade jag inget batteri på kameran. Men sofia har bilder ska få några av henne. Men det blir senare.I morgon sista dagen........


I morgon får vi alla våra betyg också. Känns underbat!!! :) Sedan efter det ska vi fira mig och mamma eftersom mamma fyller år i dag Grattis mamma igen, tyvärr får jag inte träffa henne idag..men vi firar ju imorgon..så slor vi i hop det..innan vi åker till stockholm.


Mamma fyller år idag!


Varför blir det alltid på fel tillfälle?! Hur ska jag klara de sedan?!

Händer allt på samma gång..

Sorry...känner mig hämsk att jag inte bloggat...men men som sagt har jag så mycket hänt så har inte hunnit det med....Men det största av allt är att jag har kommit in i USA!!!!!!!!!! :) är såå glad.....men känns lite ovärkligt faktsikt...när jag värkligen vet att jag ska dit.. Men det ska bli super kul!!

Håller på att träna på min press inför sista redovisningen på exsamensarbetet som jag ska ha i morgon kl 14. Förstår ni att min utbiling slutar på fredag. Två år går så fort tycker jag...Helt sjukt.. Men jag hoppas redovisingen går bra i morgon. Min tankte går såhär..när jag blir närvös, att om jag ska klara att flytta till san diego helt själv så ska väll en rodvisning på 20min vara en baggis...eller vad tycker ni?!

Helgen var lung och skön...Ville bara ladda inför redovisningen...så tog det lungt..men känns som dagarna blandas ihop..jag vet ej om det är fredag onsdag eller måndag...alla är som samma. På onsdag blir det super fest!!!! Sedan avslutning på fredag och på kvällen till stockholm för kusin Helena gifter sig....


På nya äventyr........


När som klockorna har stannat, och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga, det man längst i hjärtat vill

RSS 2.0