Helgen i L.A

Jupp förra helgen var vi i L.A kollade in Hollywood, stjärnornas hus, stjärnorna på gatan. Var häftigt att äntligen få komma dit och se allt i värkligenhet.. Om ni har facebook så kan ni kolla in alla korten där! Jag lagt ut alla bilderna. Vi var även ute och festade på ett ställe hade de en mekanisk ko som jag så klart skulle testa. jag höll mig uppe rätt länge, men dagen efter hade jag MASSA blå märke på hela benen, ser helt sjukt ut. Vi var även och kollade på univeritit i L.A somma som vi går fast det ligger i L.A, vi var även på universal studios kollade in var det spelade in massa av scenera till kända filmer. Vi var också på värdens längta cyckeltur..jag var helt död eftersom hade ridit en mekanisk ko två dagar innan. Men vi cyklade till Venics betch, mycket konstigt folk. En kille kom fram "kick me in the as..$1" en del är allt knäppa.
En mycket händelserik helg med mycket skratt men även tårar. Allt på en och samma gång! Men i måndag var det att sätt sig i skolbänken igen. och läxor på läxor hela tiden.
På fredag bär det av til Santa babra ligger lite utanför L.A där väntar halloween fest!! Har redan köpt min dress. lägger ut bilder efter helgen..kan säga att den är mycket snygg!!!
lite bilder från helgen....
Tack tack tack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0