Svensk i USA= IKEA

Mera info från usa. Har presic kommit hem efter en dag med de svenska tjejerna Jenny, Emma och Sofie. De har äntligen hittat dig en lägenhet! Det var en jätte fin lägenhet nära pasific betch. Jag åkte dit för att kolla in deras nya ställe igår fick god mat och drack lite vin. Idag stod ikea på shemat eftersom de inte hade alla saker i lägenhet. har bara varit i usa i 6dagar men ändå var det skönt att se lite svenska saker. måste erkänna vi åt faktsikt köttbullar också.
ikea bland palmerna!


Sedan hade de planerat att de skulle kolla in en bil, vi körde runt och kollade men hittade igen specelt bra. Eller jo jag hittade ju en som jag tänkte köpa till mamma...titta på bilden:)
Vi åkte sedan ner till Down town för att kolla in stan. Allt är stort är i Usa och det var det även där. Men vi lyckades rätt bra med hjälp av sofies Gps, Jennys bilkörande och Emma karta..
Nere i Stora staden. Shit vad mycket bra klädaffärer det finns här..kommer nog bli en hel del shoppade tror jag...det är rätt billigt också..som är bra! :)
En vecka sedan idag.......:(:(

Kommentarer
Postat av: Carin

Kul att shoppa :)

Glöm inte att du nog behöver en resväska till.

2009-09-14 @ 21:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0